Grupo de estudio
Clase

Kurser tilpasset dit behov

Vi er to dedikerede spansklærer, Miguel og Vanesa, med mange årserfaring. Vi er fra henholdsvis Madrid og Alicante .

Plus Spansk tilbyder spansk kurser, både i Købehavn og i Alicante, Spanien.

Om lidt kommer info om vores lokaler i København.

Enetimer

​Lær spansk i dit eget tempo og efter dine specifikke behov. Vi laver et skræddersyet forløb, hvor vi fokuserer på de færdigheder, du har brug for. Det kunne eksempelvis være: grammatik, udtale, samtaler, forståelse eller eksamensforberedelse.

Det er muligt at være mere end én deltagende ved enetimer (eks. vennepar eller lign.). Er I flere, koster det 100 kr ekstra pr. person, pr. lektion.

For priser og yderligere information, er I meget velkomne til at kontakte os både på email eller telefon. Således at vi kan finde den rette løsning til jer.

Priserne vil afhænge af hvor mange deltager I er, hvor og hvor ofte I ønsker undervisning.

Los estudiantes que toman los exámenes
Spansk i hold

Vi har holdundervisning i spansk med mange forskellige niveauer, helt fra nybegyndere til avanceret.

Har du kendskab til spansk og er ikke sikker på dit aktuelle niveau, taler vi med dig for at finde ud af det helt rette niveau, således at du får den optimale undervisning.

Du vil få udleveret en undervisningsplan for kurset ved holdstart.

Hver lektion varer 50 min, og der undervises á 2 lektioner pr. gang.

Priser for spanskundervisning i hold:

Kursus: 8 uger á 2 lektioner/uge: 1400 Kr + materiale.
 

  Spansk til virksomheder 

Spansk sprogkurser i mange kombinationer for virksomheder, organisationer, foreninger og privatprojekter tilbydes som individuel undervisning eller holdundervisning. Sprogkursus i spansk skræddersys i samarbejde med kursisten/virksomheden og underviseren. Vores spanske sprogkurser kan kombineres så det passer til jeres niveau, behov og interesseområder. Eksempelvis med øget fokus på skriftlig spansk eller mundtlig spansk.

Undervisning kan foregå i vores lokaler eller ude hos jer.

Kontakt os for mere info ang. undervisningsmuligheder samt priser.

  Spansk i Spanien 

Bliv bedre til spansk i Alicante, Spanien. Spanksundervisning i centrum af Alicante kombineret med udflugter, god mad og oprigtig spansk stemning. Du kan opleve den spanske kultur og øve dit spanske i solen.

Vi organiserer ture til Spanien, hvor du vil blive undervist intensivt i spansk om formiddagen. Efter en dejlig frokostpause, har vi planlagt forskellige udflugter og aktiviteter i og omkring Alicante, som vi har gjort os meget umage i at udvælge. Således at I vil opleve den unikke spanske kultur og stemning.

Undervisningen foregår i dejlige lokaler i centrum af Alicante. Derudover vil vi i samarbejde med de lokale guider vise jer områdets seværdigheder. 

Et eksempel på en eftermiddagsaktivitet kunne være følgende:

Vores guide tager jer til det lokale marked i Alicante, hvor I ved hjælp af det spansk i har lært i undervisningen om formiddagen (fx. navn på ingredienser mv.) skal ud at købe ind til en lækker paella. Efterfølgende vil i lære at lave paella, for til sidst at nyde den i en fælles middag med en god spansk vin under aftensolen.

Andre aktiviteter kunne eksempelvis være besøg til den gamle by, Slot Santa Barbara, prøvesmagninger af mad og vin fra regionen, indkøb i lokale butikker og “OUTLET” samt tur på stranden.

Der vil være planlagt et komplet rejseprogram for turen, som inkluderer både undervisning, undervisningsmateriale og udflugter. Der vil også være tid til at opleve byen på egen hånd. 

 

Kontakt os for mere info samt priser.